Ik blog nooit in opdracht, maar wel op verzoek. De meeste boeken die ik hier bespreek heb ik met zo'n verzoek gekregen van de uitgevers. Dat betekent niet dat
zij -of wie dan ook- enige invloed kunnen uitoefenen op de inhoud van dit blog. Ik blog gewoon zoals ik er zelf over denk.

Reacties? Graag! Ik stel het zeker op prijs als mensen de moeite nemen om te reageren.
Heb jij ook een weblog over boeken? Ik ben nieuwsgierig, dus laat gerust een linkje achter in jouw reactie.


donderdag 6 juli 2017

Frisse moed

Jullie hadden natuurlijk allang gemerkt dat ik hier wat minder actief was. Drukte, stress, andere bezigheden en zo nog wat meer besognes zorgden ervoor dat ik me niet eens meer op korte teksten kon concentreren, laat staan dat ik de rust kon vinden om een heel boek uit te lezen. Maar met de vakantieperiode in zicht is alles weer een stuk rustiger geworden en kan ik weer met frisse moed lekker de boeken in duiken. 
Daar komt nog bij dat enkele grote uitgevers mij hebben gevraagd of ik voortaan hun nieuwste uitgaven hier wil gaan bespreken, een enkeling biedt zelfs de mogelijkheid om winacties te koppelen aan een hier besproken boek. Ik bedenk dan zoiets als een loterij, een wedstrijdje of wat dan ook en de winnaar daarvan krijgt het zojuist besproken boek. Niet het door mij gelezen exemplaar maar een helemaal vers, nog niet geopend boek. Helemaal mooi toch? 

Binnenkort vallen de eerste boeken hier in de brievenbus, dus het duurt nog even voordat de recensies verschijnen. Maar ze komen eraan. Beloofd!

(Nu moet ik alleen nog proberen die in de breedte gerekte afbeelding van mijzelf -zie rechts van deze tekst- te fatsoeneren. Het ligt niet aan de afbeelding, want wat ik er ook neerzet wordt zo verbreed.)

1 opmerking:

Lalagè zei

Dat is een fijn vooruitzicht, ik hou je in de gaten ;)